Τα πάντα

για τον αγρότη

“ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΑ” Τάσος Συριανόγλου

Η εταιρεία “ΠΑΝΑΓΡOΤΙΚΑ” Τ. ΣΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο Ρέθυμνο το 1990. Αρχικά το αντικείμενο ήταν η πώληση και η εξυπηρέτηση γεωργικών μηχανημάτων, γρήγορα καταξιώθηκε στον χώρο και βρέθηκε να αντιπροσωπεύει στην Κρήτη μεγάλους και επώνυμους οίκους σε τρακτέρ και παρελκόμενα και γενικότερα μηχανολογικό εξοπλισμό για τον αγρότη.

Το 1999 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άνετους και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους , αυξάνοντας την γκάμα των μηχανημάτων που αντιπροσωπεύαμε. Πολύ γρήγορα η επιχείρηση ξεκίνησε δικές της εισαγωγές προϊόντων δίδοντας την ευκαιρία στους πελάτες να έχουν καλύτερες τιμές. Σήμερα καταξιωμένοι πλέον στον χώρο μας, έχουμε συνεργασίες και αποκλειστικές αντιπροσωπίες για την Ελλάδα πολλών εργοστασίων.

Αγροτικά μηχανήματα

Τα γεωργικά μηχανήματα είναι μια χρήσιμη και απαραίτητη βοήθεια για όλες τις δραστηριότητες σας στον κήπο, στο χωράφι ή σε οποιαδήποτε καλλιεργήσιμη έκταση. Με βάση τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας, επιλέξτε τις μηχανές που θα αναπτύξουν τη γεωργική σας εργασία και θα σας προσφέρουν όλα τα στοιχεία για να τελειοποιήσετε την εργασία σας.

Service

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση αγροτικών μηχανημάτων.

Πωλήσεις

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα και μηχανήματα γνωστών brands.

Οδηγίες

Έμπειρη καθοδήγηση για ερωτήματα σχετικά με τον κήπο και οτιδήποτε αγροτικό.

Αντιπρόσωποι

Μεγάλοι και διάσημοι οίκοι του εξωτερικού όπως οι JOHN DERREE, WESTFALIA, MASCHIO έχουν εμπιστευτεί την αποκλειστική πώληση & εξυπηρέτηση των προϊόντων τους για όλη την Κρήτη. Ενώ ταυτόχρονα εκπροσωπούμε για το Ρέθυμνο εξίσου σοβαρά και επώνυμα προϊόντα.

store image

Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε?

Στείλτε μας ένα μύνημα